google9891b53b6d2001cd.html

TAMAR CENTER in Pattaya

Wij willen het Tamar Center in Thailand steunen.
Tamar Center helpt barmeisjes en prostituees in Pattaya, Thailand.
Zij bieden hen hoop, genezing en een nieuw leven

In 1999 werd Tamar Center opgericht met het verlangen hoop te bieden in de enorme rosse buurt in de stad. Dit doet Tamar Center door met liefde, counseling en Bijbelse principes genezing te brengen en door onderwijs en werk aan te bieden aan de vele barvrouwen en ladyboys die werkzaam zijn in de prostitutie .

Tamar Center heeft twee locaties in Pattaya. In Soi 6 ligt het outreachcenter wat bestaat uit een kapsalon, het House of Peace, een studieruimte en een gebedsruimte. Het House of Peace is een ruimte op de begane grond waar vrouwen uit de bars tot rust kunnen komen en een gesprek aangaan met één van onze medewerkers. De andere locatie ligt aan Third Road. Hier bevinden zich het restaurant, de bakkerij, de ruimte waar de handgemaakte producten worden gemaakt, de counselingruimte en de kantoren. In aanvulling op deze centra huurt Tamar Center ongeveer tien huizen in een kleine en rustige straat, waar de vrouwen wonen en ook een kinderdagopvang is gevestigd. Daarnaast maken medewerkers van Tamar Center regelmatig reizen naar Isaan (het noordoosten van Thailand), waar veel vrouwen die bij Tamar Center wonen en werken vandaan komen.
Tamar Center is onderdeel van Jeugd met een Opdracht (Youth With a Mission (YWAM) Thailand) en geregistreerd onder Project L.I.F.E. Vanuit Nederland wordt Tamar Center ondersteund door Stichting Tamar Center Thailand.

©2016-2024 Grace And Praise, Christelijke Sieraden
Op al de zelfontworpen sieraden bestaat © Copyright. 
info@grace-and-praise.nl Cookies