google9891b53b6d2001cd.html

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij de volgende werkdag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,50 Brievenbuspost, voor bestellingen onder € 50,00
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,00 
Voor gewone pakketdienst zijn de verzendkosten €7,50. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 
Voor bestellingen buiten Nederland rekenen we de daadwerkelijke verzendkosten.

Bij uw bestelling ontvangt u een nummer. Hiermee kunt u uw bestelling volgen via postnl.nl/directregelen of DPD Tracking

Levertijd:
Na betaling heeft u uw bestelling binnen 1-5 werkdagen in huis. De eerste werkdag is de dag na ontvangst van de betaling. (mits er geen vertraging is bij postnl)


Retourneren (Leest u ook de Algemene Voorwaarden)

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht bevalt het product toch niet of is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet (volledig) wilt houden.  Je hebt het recht jouw bestelling tot 7 dagen na ontvangst te annuleren. Op vertoon van de factuur.

Je hebt na annulering nogmaals 7 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Klantenservice van Grace And Praise en door het invullen van het Retour Formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van jouw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wanneer het product al beschadigd is op het moment van ontvangen, ontvangen we graag een foto van het product met de beschadiging. Meldt deze schade voordat u het terugstuurt aan Grace And Praise, via info@grace-and-praise.nl zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Grace And Praise. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. 

Sommige producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is voor deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

©2016-2024 Grace And Praise, Christelijke Sieraden
Op al de zelfontworpen sieraden bestaat © Copyright. 
info@grace-and-praise.nl Cookies