google9891b53b6d2001cd.html

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Kosten van administratie en verzending worden voor een deel aan u als klant doorberekend. 

De kosten voor bestellingen binnen Nederland zijn voor een brievenbuspakketje € 4,50
Voor gewone pakketdienst zijn de verzendkosten €7,50.
Voor bestellingen buiten Nederland rekenen we de daadwerkelijke verzendkosten. 

Bij uw bestelling ontvangt u een nummer. Hiermee kunt u uw bestelling volgen via postnl.nl/directregelen of DPD Tracking

Levertijd:
Na betaling heeft u uw bestelling binnen 1-5 werkdagen in huis. De eerste werkdag is de dag na ontvangst van de betaling. (mits er geen vertraging is bij postnl)

Retourneren (Leest u ook de Algemene Voorwaarden)

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is, dan kunt u de bestelling retourneren tot maximaal 7 dagen na aanschaf van het betreffende product op vertoon van de factuur. Bij gebleken schade wordt het product vervangen indien mogelijk. Als dat niet mogelijk is mag de koper een ander product naar keuze uitkiezen. Wanneer u een product voor garantie wilt claimen, zijn de kosten voor het verzenden naar Grace And Praise voor uw rekening. Wanneer de garantie wordt gehonoreerd zijn kosten die daaruit voortvloeien voor rekening van Grace And Praise (zoals het verzenden naar distributeurs en retourzending naar de klant). Meldt deze schade voordat u het terugstuurt aan Grace And Praise, via info@grace-and-praise.nl  zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.

©2016-2022 Grace And Praise, Christelijke Sieraden
info@grace-and-praise.nl